Här kommer en steg för steg beskrivning på hur du gör för att själv beställa ifrån ett tryckeri. Det är inte mycket svårare än de andra beställningarna vi brukar göra på nätet. Det tar ungefär en vecka att få det hemlevererat och blir betydligt billigare än att skriva ut på egen skrivare. Om ni går ihop några stycken och väljer en lite större upplaga så får ni bra pris.

Så här beställer du flygblad

Tänk på att välja en tryckfil som är anpassad för att användas av tryckerier. När man skickar tryckdata till ett tryckeri använder man filer med utfall. Börja med att ladda ner flygbladet och spara det.

Vi har god erfarenhet av print24, men det finns säkert andra tryckerier som är minst lika bra. Vi har tagit fram en steg-för-steg beskrivning för hur man går till väga för att beställa flygblad ifrån dem. Så här går det till:

Registrera ett konto på print24. https://print24.com/se. Du måste bekräfta kontot via bekräftelsemail innan du kan beställa.

Tryck på ikonen längst uppe till höger med prickarna.

Under trycksaker, klicka på ”Flyer”

Ange 2-sidig och 135g. Välj även antal. 4000 stycken flygblad kan vara ett lämpligt val.

Ange att utskriftsdata laddas upp nu.

Klicka på länken ”välj”.

Ange tryckfilen som du sparat på din dator.
Klicka på ”Slutför uppladdning”.

Dubbelkolla att det är en 2-sidig A6:a, 135g papper, att tryckfilen är uppladdad och att du har angett rätt antal. Klicka sedan på ”Köp nu”.

Kontrollera att du har rätt Leveransadress och betalningssätt angivna enligt dina önskemål.

Klicka sedan på ”Köp nu”.

Print Friendly, PDF & Email