Tillsammans med dig skapar vi ett kontaktnät som geografiskt utgår ifrån dina barns eller barnbarns skola. Alla som känner oro inför C19 vaccination av våra barn och ungdomar är välkomna att bli en del i nätverken. Gå gärna med grupper på de skolor som du känner att du vill och har tid att engagera dig i.

Gör så här

  • Hitta din skola på kartan. Genom att klicka på fönstret i det övre högra hörnet öppnas kartan helt, inklusive sökfunktionen.
  • Saknas någon av de skolorna som du vill engagera dig i, använd formuläret nedan så lägger till dem.
  • Klicka på nålen på kartan för att se länken till skolans grupp på Telegram. Med hjälp av länken kan du få kontakt med andra föräldrar på denna skola.
  • Så snart du klickar på länken kan du gå med i Telegramgruppen för din skola. Du kan använda samma länk för att bjuda in andra föräldrar till gruppen.
  • Du kan skriva ”Hej” för att se om någon svarar. Du kommer inte att kunna se historiken på tidigare diskussioner av säkerhets-/integritetsskäl. Om du är först i gruppen, håll ut så kommer det strax fler.

När du går med i en sådan grupp samlar vi inte in några data om dig och du kan helt enkelt vara anonym om du ställer in det så i Telegram.

Om du inte redan har ett Telegramkonto så finns instruktioner här.

Saknas din skola?

Använd formuläret här om din skola ännu inte finns på kartan. När vi fått ditt meddelande kommer vi att skapa en Telegramgrupp för den skola du angivit. Detta kan ta ett tag på grund av den stora mängden förfrågningar vi får. Håll utkik.

Är du redan engagerad i grupp med liknande inriktning och vill komma i ett större sammanhang tillsammans med oss? Använd formuläret och ange då gärna också Telegramgruppens inbjudningslänk i meddelande fältet, så använder vi oss av den när vi bygger ut nätverket tillsammans.

Frivillig uppgift
Frivillig uppgift
Frivillig uppgift
Skolans namn och adress