Är du tveksam om dina barn verkligen behöver C19 vaccin och oroas du av att de kan råka ut för allvarliga biverkningar? Du är inte ensam. Så känner vi och många, många andra runt om i landet. Vi ställs nu inför svåra beslut med potentiellt ödesdigra konsekvenser. Det här är en alldeles för allvarlig situation för att bara reflexmässigt acceptera de enkla resonemang som presenteras i medierna.

Vi har tillsammans med läkare och jurist tagit fram ett faktabaserat diskussionsmaterial, som du hittar här på sidan under fakta. Vi vill erbjuda dig en situation där du tillsammans med oss och andra föräldrar kan fördjupa dig i ämnet så att du kan ta välgrundade beslut.

Gå med i en föräldragrupp

Tillsammans med dig skapar vi ett kontaktnät som geografiskt utgår ifrån dina barns eller barnbarns skola. Alla som känner oro inför C19 vaccination av våra barn och ungdomar är välkomna att bli en del i nätverken. Gå gärna med grupper på de skolor som du känner att du vill och har tid att engagera dig i.

Gör så här

  • Hitta din skola på kartan. Genom att klicka på fönstret i det övre högra hörnet öppnas kartan helt, inklusive sökfunktionen.
  • Saknas din skola så använd formuläret nedan.
  • Klicka på nålen på kartan för att se länken till skolans grupp på Telegram. Med hjälp av länken kan du få kontakt med andra föräldrar på denna skola.
  • Så snart du klickar på länken kan du gå med i Telegramgruppen för din skola. Du kan använda samma länk för att bjuda in andra föräldrar till gruppen.

När du går med i en sådan grupp samlar vi inte in några data om dig och du kan helt enkelt vara anonym om du ställer in det så i Telegram. Vi valde Telegramgrupper eftersom Telegram har ett antal fördelar när det gäller att ansluta människor.

Om du inte redan har ett Telegramkonto så finns instruktioner här.

Saknas din skola?

Använd formuläret här om din skola ännu inte finns på kartan. När vi fått ditt meddelande kommer vi att skapa en Telegramgrupp för den skola du angivit. Detta kan ta ett tag på grund av den stora mängden förfrågningar vi får. Håll utkik.

Är du redan engagerad i grupp med liknande inriktning och vill komma i ett större sammanhang tillsammans med oss? Använd formuläret och ange då gärna också Telegramgruppens inbjudningslänk i meddelande fältet, så använder vi oss av den när vi bygger ut nätverket tillsammans.

Frivillig uppgift
Frivillig uppgift
Frivillig uppgift
Skolans namn och adress